koken voor kinderen
Bananenijs
Bananenijs zelf maken doe je met dit bananenijs recept helemaal zelf. Lekker romig door de Solo Crèmefine Cuisine en vol van smaak door het verse fruit en de honing. Met slechts drie ingrediënten zet je een zeer smakelijk ijsje op tafel.
Zelf bananenijs maken met slechts 3 ingrediënten is met dit snelle ijs recept heel eenvoudig. Zo zet je een heerlijk zelfgemaakt ijsje op tafel.
Geef score
Voorbereiding
Moeilijkheidlage moeilijkheid
Porties

- 300 g gepelde bananen, in plakjes
- 150 g Solo Crèmefine Licht 15%
- 4 el honing
- Extra nodig: staafmixer/blender, ijsschep
- Leg de plakjes banaan op een platte schaal of dienblad en laat ze minstens 2 uur in de diepvries bevriezen.
- Doe de bevroren banaan, Solo Crèmefine Cuisine en de honing in een hoge mengkom en pureer ze met een staafmixer, of gebruik een blender.
- Serveer het bananenijs direct.
