koken voor kinderen
Frambozenijs
Dit heerlijke frambozenijs is een makkelijk te maken toetje! Frambozen uit de diepvries met Solo crèmefine cuisine en honing. Mixen tot een smeuïg mengsel en klaar is je verrukkelijke ijsje! Snel een lekker amuse toetje maken? Ook dan is dit frambozenijs recept een prima keuze!
Heel snel een lekker frambozenijs maken? Dan kan met dit frambozenijs recept. Met Solo Crèmefine Cuisine maak je in een wip een verrukkelijk frambozenijs!
Geef score
Voorbereiding
Moeilijkheidlage moeilijkheid
Porties

- 300 g frambozen (diepvries)
- 150 g Solo Crèmefine Licht
- 4 el honing
- Extra nodig: staafmixer/blender, ijsbolletjeslepel
- Doe de bevroren frambozen, Solo Crèmefine Cuisine 15% en de honing in een hoge mengkom en pureer ze met een staafmixer, of gebruik een blender.
- Serveer het frambozenijs direct.
