Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
koken voor kinderen

Bananenijs

Bananenijs zelf maken doe je met dit bananenijs recept helemaal zelf. Lekker romig door de Solo Crèmefine Cuisine en vol van smaak door het verse fruit en de honing. Met slechts drie ingrediënten zet je een zeer smakelijk ijsje op tafel.

Zelf bananenijs maken met slechts 3 ingrediënten is met dit snelle ijs recept heel eenvoudig. Zo zet je een heerlijk zelfgemaakt ijsje op tafel.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding5 min
  • Moeilijkheidlage moeilijkheid
  • Porties4 porties
gemiddeld
zonder koken
tussendoortje
nagerecht
recipe image Bananenijs
  • 300 g gepelde bananen, in plakjes
  • 150 g Solo Crèmefine Licht 15%
  • 4 el honing
  • Extra nodig: staafmixer/blender, ijsschep
  1. Leg de plakjes banaan op een platte schaal of dienblad en laat ze minstens 2 uur in de diepvries bevriezen.
  2. Doe de bevroren banaan, Solo Crèmefine Cuisine en de honing in een hoge mengkom en pureer ze met een staafmixer, of gebruik een blender.
  3. Serveer het bananenijs direct.
Leg eerst een vel bakpapier op het dienblad, zo kleeft het fruit niet vast. Schep de bollen op een lepel en serveer met gehakte pure chocolade.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.