use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Mango ijs
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Mango ijs maken

Mango ijs

Snel mango ijs maken? Dat kan met dit snelle toetjes recept. Met slechts drie ingrediënten zet je dit lekkere en makkelijke toetje op tafel.

Zin in een lekker mango ijs? Met dit mango ijs recept lukt het je om binnen 10 minuten een lekker tropisch vruchtenijs op tafel te zetten. Zo snel maakte je nog nooit zo’n lekker toetje!

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    2 min
  • Op tijd klaar
    10 min
  • Porties
     
    4 porties
  • Moeilijkheid
    lage moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 300 g mango (diepvries)
  • 150 g Solo Crèmefine Licht
  • 4 el honing
  • Extra nodig: staafmixer/blender, ijsbolletjeslepel

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Doe de bevroren mango, Solo Crèmefine Cuisine 15% en de honing in een hoge mengkom en pureer ze met een staafmixer, of gebruik een blender.
  2. Serveer het mango ijs direct.
Leg dunne partjes verse mango in een bloem op de bordjes en schep een bol mango ijs in het midden erop.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.