koken voor kinderen
Mango ijs
Zin in een lekker mango ijs? Met dit mango ijs recept lukt het je om binnen 10 minuten een lekker tropisch vruchtenijs op tafel te zetten. Zo snel maakte je nog nooit zo’n lekker toetje!
Snel mango ijs maken? Dat kan met dit snelle toetjes recept. Met slechts drie ingrediënten zet je dit lekkere en makkelijke toetje op tafel.
Geef score
Voorbereiding2 min
Moeilijkheidlage moeilijkheid
Porties4 porties

- 300 g mango (diepvries)
- 150 g Solo Crèmefine Licht
- 4 el honing
- Extra nodig: staafmixer/blender, ijsbolletjeslepel
- Doe de bevroren mango, Solo Crèmefine Cuisine 15% en de honing in een hoge mengkom en pureer ze met een staafmixer, of gebruik een blender.
- Serveer het mango ijs direct.
Leg dunne partjes verse mango in een bloem op de bordjes en schep een bol mango ijs in het midden erop.
