use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Aardbeienijs
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Aardbeienijs maken

Aardbeienijs

Snel aardbeienijs maken doe je met diepvries aardbeien, Solo Crèmefine Cuisine en een beetje honing. Zelf ijs maken was nog nooit zo makkelijk!

Met dit aardbeienijs recept maak je in een kwartiertje een heerlijk romig aardbeienijs. Lekker smeuïg en vol vers fruit! Serveer het ijs als tussendoortje in hoorntjes of maak er een amuse ijsje. Met dit snelle ijs recept kun je alle kanten op!

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Op tijd klaar
    15 min
  • Porties
     
    4 porties
  • Moeilijkheid
    lage moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 300 g aardbeien (diepvries)
  • 150 g Solo Crèmefine Licht
  • 4 el honing
  • Extra nodig: staafmixer/blender, ijsbolletjeslepel

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Doe de bevroren aardbeien, Solo Crèmefine Cuisine 15% en de honing in een hoge mengkom en pureer ze met een staafmixer, of gebruik een blender.
  2. Serveer het aardbeienijs direct.
Serveer de ijsbollen op een schaal of dienblad met daartussen lieveheersbeestjes gemaakt van gehalveerde aardbeien en gehalveerde chocolade-eitjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.