Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
koken voor kinderen

Aardbeienijs

Met dit aardbeienijs recept maak je in een kwartiertje een heerlijk romig aardbeienijs. Lekker smeuïg en vol vers fruit! Serveer het ijs als tussendoortje in hoorntjes of maak er een amuse ijsje. Met dit snelle ijs recept kun je alle kanten op!

Snel aardbeienijs maken doe je met diepvries aardbeien, Solo Crèmefine Cuisine en een beetje honing. Zelf ijs maken was nog nooit zo makkelijk!

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding15 min
  • Moeilijkheidlage moeilijkheid
  • Porties4 porties
gemiddeld
zonder koken
tussendoortje
nagerecht
recipe image Aardbeienijs
  • 300 g aardbeien (diepvries)
  • 150 g Solo Crèmefine Licht
  • 4 el honing
  • Extra nodig: staafmixer/blender, ijsbolletjeslepel
  1. Doe de bevroren aardbeien, Solo Crèmefine Cuisine 15% en de honing in een hoge mengkom en pureer ze met een staafmixer, of gebruik een blender.
  2. Serveer het aardbeienijs direct.
Serveer de ijsbollen op een schaal of dienblad met daartussen lieveheersbeestjes gemaakt van gehalveerde aardbeien en gehalveerde chocolade-eitjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.