Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
koken voor kinderen

Blauwe bessenijs

Met dit blauwe bessenijs zet je een makkelijk toetje op tafel. Met slechts drie ingrediënten waaronder heerlijk romige Solo Crèmefine Cuisine en blauwe bessen zet je een dessert op tafel met recht onder de makelijke toetjes geschaard kan worden.

Met dit ijs toetje recept kun je snel zelf heerlijke blauwe bessenijs maken. Door de Solo Crèmefine Cuisine krijgt dit makkelijke toetje een romige smaak.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding2 min
  • Moeilijkheidlage moeilijkheid
  • Porties4 porties
gemiddeld
zonder koken
tussendoortje
nagerecht
recipe image Blauwe bessenijs
  • 300 g blauwe bessen (diepvries)
  • 150 g Solo Crèmefine Licht
  • 4 el honing
  • Extra nodig: staafmixer/blender, ijsbolletjeslepel
  1. Doe de bevroren bessen, Solo Crèmefine Cuisine 15% en de honing in een hoge mengkom en pureer ze met een staafmixer, of gebruik een blender.
  2. Serveer het blauwe bessenijs direct.
Schep de bollen bessenijs in papieren cakevormpjes en serveer het ijs met een lepel opgeklopte Solo Crèmefine Pâtisserie 31% en een blauwe bes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.