use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Blauwe bessenijs
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Blauwe bessenijs maken

Blauwe bessenijs

Met dit ijs toetje recept kun je snel zelf heerlijke blauwe bessenijs maken. Door de Solo Crèmefine Cuisine krijgt dit makkelijke toetje een romige smaak.

Met dit blauwe bessenijs zet je een makkelijk toetje op tafel. Met slechts drie ingrediënten waaronder heerlijk romige Solo Crèmefine Cuisine en blauwe bessen zet je een dessert op tafel met recht onder de makelijke toetjes geschaard kan worden.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    2 min
  • Op tijd klaar
    5 min
  • Porties
     
    4 porties
  • Moeilijkheid
    lage moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 300 g blauwe bessen (diepvries)
  • 150 g Solo Crèmefine Licht
  • 4 el honing
  • Extra nodig: staafmixer/blender, ijsbolletjeslepel

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Doe de bevroren bessen, Solo Crèmefine Cuisine 15% en de honing in een hoge mengkom en pureer ze met een staafmixer, of gebruik een blender.
  2. Serveer het blauwe bessenijs direct.
Schep de bollen bessenijs in papieren cakevormpjes en serveer het ijs met een lepel opgeklopte Solo Crèmefine Pâtisserie 31% en een blauwe bes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.