Zoute lusjes

3 (3)
35 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Zeef de bloem in een kom, voeg de Parmezaanse kaas, het zout en de pepers toe en meng alles goed door elkaar.
  2. Snij de Solo in kleine klontjes, doe ze in de kom en kneed het deeg zachtjes met de vingertoppen.
  3. Voeg de Edamkaas en de eierdooiers toe.
  4. Kneed het deeg en meng er lepel per lepel de melk onder totdat er een stevig en glad deeg ontstaat.
  5. Bestrooi het werkblad met wat bloem en snij daarop het deeg in 20 stukjes.
  6. Rol elk stukje uit tot een fijn worstje van 20 cm lang, en maak daarvan losse knopen.
  7. Bedek een ovenplaat met vetvrij papier en schik daarop de 20 knoopjes.
  8. Bak ze 15 à 20 minuten in een op 180 °C voorverwarmde oven. Laat afkoelen en dien op.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?