use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Razend snelle groenteflapjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Razend snelle groenteflapjes

Razend snelle groenteflapjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 8 velletjes bladerdeeg
  • 8 blokjes gehakte spinazie (diepvries)
  • 4 koffielepels Maizena Plus
  • 1 zakje geraspte kaas
  • een beetje melk

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

Voorbereiding
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Neem uit de diepvries spinazie in deelblokjes en vierkante bladerdeegvelletjes.
Bereiding
  1. Spreid per persoon 2 velletjes deeg uit op het aanrecht en laat even ontdooien.
  2. Beleg per 2 velletjes met 2 nog bevroren miniporties spinazie, bestrooi met zout, peper, een koffielepel Maizena om het spinazievocht te binden en een eetlepel geraspte kaas.
  3. Vouw de pakketjes dicht en plak de randen toe met een beetje melk. Bak af in de oven in plusminus 15 minuten.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.