use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Ovenhapje met tomaten en mozzarella
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Ovenhapje met tomaten en mozzarella

Ovenhapje met tomaten en mozzarella

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    5 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 houthakkersbrood of ciabatta
  • Solo Vloeibaar
  • 2 pruimtomaten (of Roma)
  • 2 bolletjes mozzarella
  • peper en zout
  • verse basilicumblaadjes

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij het brood in sneetjes en schik ze in een ovenschotel.
  2. Wrijf ze in met Solo Vloeibaar.
  3. Schakel de ovengrill in en rooster de broodsneetjes.
  4. Snij de tomaten en de mozzarella in plakjes.
  5. Leg een plakje tomaat op elk broodsneetje, kruid met peper en zout en leg er een plakje mozzarella op.
  6. Zet terug onder de grill tot de kaas gesmolten is.
  7. Werk af met basilicumblaadjes en dien onmiddellijk op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.