Waterkerscappuccino met geitenkaas

8 (8)
45 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snipper de ui, snij de prei en stoof ze samen in 2 eetlepels Solo Vloeibaar.
  2. Schil de aardappelen en snij ze in blokjes. Overgiet ze met de kippenbouillon en laat een half uur koken. Voeg er de laatste 2 minuten de waterkers aan toe. Hou wel enkele blaadjes over voor de afwerking!
  3. Mix de soep nu in een blender tot een mooie, gladde soep.
  4. Klop de room half op en meng er de jonge geitenkaas onder.
  5. Giet de groene soep in kleine kopjes en schep er een lepeltje room met geitenkaas over.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Solo op 26 april 2011 om 12u20

Hallo, je eigen receptenschriftje starten is heel eenvoudig. Op de homepage van Solo Open Kitchen zie je rechtsboven een geel kadertje met als titel “Login Solo Open Kitchen”. Onderaan dat kadertje staat de link “Registreer nu”. Als je daarop klikt, kom je op een pagina waarop we je stap voor stap uitleggen hoe je in een paar minuutjes je eigen receptenschriftje opstart. Het wijst zichzelf uit, volg gewoon de aanwijzigen op je scherm. Succes ermee!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?