use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Waterkerscappuccino met geitenkaas

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd45 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Waterkerscappuccino met geitenkaas
  • 2 uien
  • 1 prei
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 2 aardappelen
  • 2 dl kippenbouillon
  • 2 bussels waterkers
  • 2 dl magere room
  • 100 g jonge geitenkaas
  1. Snipper de ui, snij de prei en stoof ze samen in 2 eetlepels Solo Vloeibaar.
  2. Schil de aardappelen en snij ze in blokjes. Overgiet ze met de kippenbouillon en laat een half uur koken. Voeg er de laatste 2 minuten de waterkers aan toe. Hou wel enkele blaadjes over voor de afwerking!
  3. Mix de soep nu in een blender tot een mooie, gladde soep.
  4. Klop de room half op en meng er de jonge geitenkaas onder.
  5. Giet de groene soep in kleine kopjes en schep er een lepeltje room met geitenkaas over.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.