use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Runderbouillon met doperwten en chili
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Runderbouillon met doperwten en chili

Runderbouillon met doperwten en chili

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    1 uur
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 chilipeper
  • 50 g vermicelli
  • 1 l water
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • zout
  • 1 blok Knorr Finesse rundvlees
  • peper
  • sojasaus
  • 250 g rundsoepvlees
  • 200 g doperwten
  • 2 uien
  • 1 teentje knoflook

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij het rundvlees in kleine blokjes.
  2. Snij de uien eveneens in blokjes.
  3. Verhit de Solo in een pan en voeg het rundvlees toe. Laat het vlees op een hoog vuur dichtschroeien. Voeg de uien, de fijngesneden knoflook en de in de lengte doorgesneden chili toe en zet het vuur lager.
  4. Voeg 1 l water en het bouillonblokje toe en laat een half uur koken.
  5. Voeg vervolgens de erwten en vermicelli toe en laat nog een 15-tal minuten koken.
  6. Breng op smaak met zout, peper en wat sojasaus.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.