Altijd weten wat je gaat eten?
Verse linguine met jus van boleten, truffel en zure room
Bereidingswijze
- Doe bloem, eieren, eierdooiers, olie, melk en een flinke snuif zout in de keukenrobot en laat kneden tot een taai deeg.
- Laat het deeg enkele uren rusten en draai het dan in de gewenste vorm.
- Reinig de bospaddestoelen en stoof ze in Solo, samen met de knoflook.
- Voeg de boletenjus en de zure room toe en laat koken tot de saus lichtgebonden is.
- Breng op smaak met zout en peper en hou de saus warm.
- Kook de pasta al dente, giet af en meng er de saus onder.
- Serveer onmiddellijk.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?