Verse linguine met jus van boleten, truffel en zure room

0 (0)
205 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Doe bloem, eieren, eierdooiers, olie, melk en een flinke snuif zout in de keukenrobot en laat kneden tot een taai deeg.
  2. Laat het deeg enkele uren rusten en draai het dan in de gewenste vorm.
  3. Reinig de bospaddestoelen en stoof ze in Solo, samen met de knoflook.
  4. Voeg de boletenjus en de zure room toe en laat koken tot de saus lichtgebonden is.
  5. Breng op smaak met zout en peper en hou de saus warm.
  6. Kook de pasta al dente, giet af en meng er de saus onder.
  7. Serveer onmiddellijk.

Tip

Je kan het gerecht nog licht besprenkelen met wat truffelolie.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?