voorgerecht
Open ravioli van knapperige groenten
van Gaëtan Colin
van Gaëtan Colin
Geef score
Kooktijd25 min
Porties

- 20 g Solo Vloeibaar
- 20 g Solo Light
- 8 wontonvelletjes
- 4 broccoliroosjes
- 1 prei
- 1 selder
- 2 jonge wortelen
- 4 bloemkoolroosjes
- 4 lente-uitjes
- 100 g verse doperwten
- 500 ml groentebouillon
- 4 eetlepels dragon
- 4 eetlepels bladpeterselie
- peper en zout
- Kook de wontonvellen 2 minuten in gezouten water en laat afkoelen.
- Kook elke groente apart in gezouten water en zorg dat ze knapperig blijven. Laat de groenten schrikken in koud water.
- Breng de groentebouillon en de kruiden aan de kook. Kruid met peper en zout, voeg Solo Light toe en mix tot een glad mengsel.
- Warm alle groenten op in een pan met Solo Vloeibaar Light.
- Leg een wontonvel in een diep bord en bedek met groenten.
- Leg er een tweede wontonvel over en overgiet met de bouillon.
