Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Open ravioli van knapperige groenten

van Gaëtan Colin

van Gaëtan Colin

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd25 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
voorgerecht
Italiaans
Vegetarisch
recipe image Open ravioli van knapperige groenten
  • 20 g Solo Vloeibaar
  • 20 g Solo Light
  • 8 wontonvelletjes
  • 4 broccoliroosjes
  • 1 prei
  • 1 selder
  • 2 jonge wortelen
  • 4 bloemkoolroosjes
  • 4 lente-uitjes
  • 100 g verse doperwten
  • 500 ml groentebouillon
  • 4 eetlepels dragon
  • 4 eetlepels bladpeterselie
  • peper en zout
  1. Kook de wontonvellen 2 minuten in gezouten water en laat afkoelen.
  2. Kook elke groente apart in gezouten water en zorg dat ze knapperig blijven. Laat de groenten schrikken in koud water.
  3. Breng de groentebouillon en de kruiden aan de kook. Kruid met peper en zout, voeg Solo Light toe en mix tot een glad mengsel.
  4. Warm alle groenten op in een pan met Solo Vloeibaar Light.
  5. Leg een wontonvel in een diep bord en bedek met groenten.
  6. Leg er een tweede wontonvel over en overgiet met de bouillon.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.