use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Verse linguine met jus van boleten, truffel en zure room

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd25 min
  • Voorbereiding
     
     
    3 uur
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Verse  linguine met jus van boleten, truffel en zure room
  • 450 g wilde paddestoelen
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 eetlepels Solo
  • 2.5 dl boletenjus (te koop in een speciaalzaak voor wild en gevogelte)
  • 100 g zure room
  • peper en zout
  • 450 g bloem
  • 3 eieren
  • 3 eierdooiers
  • 3 eetlepels Bertolli extra vergine
  • 3 eetlepels melk
  1. Doe bloem, eieren, eierdooiers, olie, melk en een flinke snuif zout in de keukenrobot en laat kneden tot een taai deeg.
  2. Laat het deeg enkele uren rusten en draai het dan in de gewenste vorm.
  3. Reinig de bospaddestoelen en stoof ze in Solo, samen met de knoflook.
  4. Voeg de boletenjus en de zure room toe en laat koken tot de saus lichtgebonden is.
  5. Breng op smaak met zout en peper en hou de saus warm.
  6. Kook de pasta al dente, giet af en meng er de saus onder.
  7. Serveer onmiddellijk.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.