use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
buffet

Pastasalade van kerstomaatjes, verse tijm en mozzarella

van Jeroen De Pauw

Een lekker frisse pastasalade smaakt altijd, als lunch of als bijgerecht. Deze salade zet je al in een kwartiertje op tafel.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Pastasalade van kerstomaatjes, verse tijm en mozzarella
  • Solo Vloeibaar
  • 100 g spirelli
  • 1 doosje gele kerstomaten
  • 1 doosje rode kerstomaten
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 1 eetlepel groene olijven in stukjes
  • verse basilicum
  • enkele takjes verse tijm
  • 200 g mozzarella
  • peper en zout
  • olijfolie
  • balsamicoazijn
  1. Kook de spirelli al dente in gezouten water met een scheut Solo Vloeibaar. Giet af en laat koud worden.
  2. Was de tomaatjes en geef er een sneetje in zodat er wat sap vrijkomt.
  3. Doe de tomaatjes in een kom, samen met de kappertjes en de olijven.
  4. Meng er ook de gehakte basilicum en de afgeritste tijmblaadjes bij.
  5. Snij de mozzarella in blokjes en voeg deze ook bij de tomaten en de kruidenmix. Kruid alles goed af met peper en zout en meng onder de pasta.
  6. Voeg olijfolie en balsamico naar smaak toe.
  7. Laat lekker fris worden in de koelkast en dien koud op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.