use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Penne met gebakken boschampignons en truffelolie
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Penne met gebakken boschampignons en truffelolie

Penne met gebakken boschampignons en truffelolie

van Jeroen De Pauw

van Jeroen De Pauw

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • Solo Vloeibaar
  • 200 g champignons de Paris
  • 300 g Cantharellen (eierzwammen)
  • 1 teentje look
  • 1 sjalot
  • 350 g penne
  • peper en zout
  • truffelolie
  • 1 takje verse tijm
  • 1 bussel peterselie
  • geraspte parmezaan

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij de champignons in stukken en bak ze aan in wat Solo Vloeibaar, samen met wat fijngesnipperde look en sjalot.
  2. Kook de pasta beetgaar.
  3. Kruid met peper, zout en truffelolie.
  4. Meng de pasta met de gebakken champignons, de tijmblaadjes en de gehakte peterselie.
Voor een originele afwerking kun je de penne opdienen in een parmezaankoekje. Voor de parmezaankoekjes: Verhit wat Solo Vloeibaar in een pan en bedek de bodem met Parmezaanse kaas. Bak de kaas tot alles goed gebonden is. Haal het parmezaankoekje uit de pan en leg het over een soepkommetje zodat je een kommetje van kaas krijgt. Schenk de penne met de champignons in het parmezaankoekje.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.