Recept 25** (3 stemmen)

Varkenslapjes met tomaten en olijven

Dit is een recept van

tijd
50 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pel en snij de aardappelen in zeer fijne plakjes en bak ze in de hete Solo Frituurvet krokant.
  2. Laat ze op keukenpapier uitlekken en bestrooi ze met zout.
  3. Pers de look in de wijn en voeg er de ui, het laurierblad en het paprikapoeder aan toe.
  4. Laat het vlees hierin minstens 15 minuten marineren.
  5. Bak het vlees in de Solo aan alle kanten aan.
  6. Giet er de marinade, de tomatensaus en de olijven bij.
  7. Laat op een zacht vuur 3 minuten garen.
  8. Schik het vlees op de borden, lepel er de saus bij en werk af met de chips.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie