use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Worstenbootjes op zee
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Worstenbootjes op zee

Worstenbootjes op zee

Zelfs stoere piraten verlaten hun schip om deze hartige worstenbootjes te proeven...

Zelfs stoere piraten verlaten hun schip om deze hartige worstenbootjes te proeven...

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 500 gram bereid gehakt
  • 1 pakje bladerdeeg
  • (eetbaar) papier
  • cocktailprikkers
  • zachte mosterd

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C.
  2. Snijd uit het deeg vierkantjes van 5 cm. Rol van het gehakt worstjes van 5 cm.
  3. Rol in elk deegvierkantje een worstje. "Lijm" de deegrandjes goed vast door de vingertoppen even in water te dopen en dan met vochtige vingers de deegrandjes nat te maken en samen te duwen.
  4. Leg de bootjes op een ovenschaal en bak ze 15 à 20 minuten in de oven.
  5. Snijd uit het papier driehoekjes met een rechte hoek. Prik elk "zeiltje" vast op een prikker en een bootje. Zet de bootjes op een blauw bord (de zee), met een "zandstrandje" van zachte mosterd.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.