use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Varkenslapjes met tomaten en olijven
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Varkenslapjes met tomaten en olijven

Varkenslapjes met tomaten en olijven

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    35 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 laurierblad
  • 1 dl witte wijn
  • 50 g Solo
  • 1 blik kant en klare tomatensaus
  • 600 g varkenslapjes
  • 4 teentjes look
  • paprika
  • 1 ui
  • Solo frituur olie
  • 100 g olijven (ontpit)
  • zout
  • 3 aardappelen

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Pel en snij de aardappelen in zeer fijne plakjes en bak ze in de hete Solo Frituurvet krokant.
  2. Laat ze op keukenpapier uitlekken en bestrooi ze met zout.
  3. Pers de look in de wijn en voeg er de ui, het laurierblad en het paprikapoeder aan toe.
  4. Laat het vlees hierin minstens 15 minuten marineren.
  5. Bak het vlees in de Solo aan alle kanten aan.
  6. Giet er de marinade, de tomatensaus en de olijven bij.
  7. Laat op een zacht vuur 3 minuten garen.
  8. Schik het vlees op de borden, lepel er de saus bij en werk af met de chips.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.