use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Mozzarella met ham en gegrilde aubergines
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Mozzarella met ham en gegrilde aubergines

Mozzarella met ham en gegrilde aubergines

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    20 min
  • Kooktijd
    5 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • zout
  • 12 plakjes parmaham
  • 4 porties gemengde sla
  • 2 aubergines
  • 9 eetlepels Bertolli extra vergine
  • basilicum
  • 250 g mozzarella
  • peper
  • 2 eetlepels balsemazijn

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij de aubergines in plakjes en bestrooi ze met zout.
  2. Laat ze 20 minuten uitlekken en spoel ze dan. Dep ze droog en smeer ze met de olijfolie in.
  3. Breng ze op smaak met de basilicum en bak ze aan beide kanten in een pan of op de grill.
  4. Meng de rest van de olijfolie met de azijn en breng verder op smaak met peper en zout.
  5. Schik de ham en de in plakjes gesneden mozzarella op de borden met de sla.
  6. Schik er enkele plakjes aubergines bij en lepel er de saus over.
  7. Werk af met vers gemalen peper.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.