voorgerecht
Mozzarella met ham en gegrilde aubergines
Geef score
Kooktijd5 min
Voorbereiding
Porties

- zout
- 12 plakjes parmaham
- 4 porties gemengde sla
- 2 aubergines
- 9 eetlepels Bertolli extra vergine
- basilicum
- 250 g mozzarella
- peper
- 2 eetlepels balsemazijn
- Snij de aubergines in plakjes en bestrooi ze met zout.
- Laat ze 20 minuten uitlekken en spoel ze dan. Dep ze droog en smeer ze met de olijfolie in.
- Breng ze op smaak met de basilicum en bak ze aan beide kanten in een pan of op de grill.
- Meng de rest van de olijfolie met de azijn en breng verder op smaak met peper en zout.
- Schik de ham en de in plakjes gesneden mozzarella op de borden met de sla.
- Schik er enkele plakjes aubergines bij en lepel er de saus over.
- Werk af met vers gemalen peper.
