Recept 55***** (1 stem)

Vacherin Mont d’Or met toast en droge vruchten

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
0 min
prijs
Hoge kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snij de vruchten grof en bak ze 3 minuten in Solo Vloeibaar. Meng goed.
  2. Rooster de dikke sneden brood, bedek ze met de mengeling van droge vruchten en voeg er de suiker aan toe.
  3. Verwarm de oven 5 minuten voor op 200°C. Haal het plastic weg en zet de Vacherin in zijn doosje 8 minuten in de oven.
Tip

Neem het deksel weg als je hem uit de oven haalt en plaats de kaas meteen in het midden van de tafel.

Een zeer gezellige schotel, want iedereen eet alles samen: iedereen neemt een beetje kaas op zijn lepel en smeert die op zijn gegarneerde toast. Je kunt deze kaas ook serveren met een krokante salade.

De Zwitsers-Franse Vacherin Mont d’Or is een zeer smeuïge kaas met een zachte, lichtzoetige smaak. Lekker met een abdijbiertje!

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie