use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
feestelijk

Vacherin Mont d’Or met toast en droge vruchten

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties
recipe image Vacherin Mont d’Or met toast en droge vruchten
  • 3 el rozijnen
  • 2 el hazelnoten
  • 6 dadels
  • 6 vijgen
  • 6 gepelde noten
  • 1 el Solo Vloeibaar
  • 4 dikke sneden meergranenbrood
  • 1 tl suiker
  • 1 Vacherin van 300 g in zijn houten doos (of Camembert)
  1. Snij de vruchten grof en bak ze 3 minuten in Solo Vloeibaar. Meng goed.
  2. Rooster de dikke sneden brood, bedek ze met de mengeling van droge vruchten en voeg er de suiker aan toe.
  3. Verwarm de oven 5 minuten voor op 200°C. Haal het plastic weg en zet de Vacherin in zijn doosje 8 minuten in de oven.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.