Toast met grijze garnalen
Met dit lekkere toast met garnalen recept maak je in 1e minuten een heerlijke boterham met lekkers uit de Noordzee.
15 min
Ingrediënten voor 2 personen
- 20 g Becel omega3 plus
- 2 ansjovisfilets
- 2 geroosterde sneetjes boerenbrood
- 4 blaadjes gewassen sla
- 1 fijngeraspte wortel
- 0.25 komkommer in fijne schijfjes gesneden
- 1 hardgekookt ei
- 120 g krabvlees
- 100 g gepelde grijze garnalen
- versgemalen peper
- versgemalen zout
- 2 partjes citroen
Bereidingswijze
- Meng de Becel Omega 3 Plus met de ansjovis en besmeer de toasts met de bereiding.
- Beleg het brood met de blaadjes sla, de geraspte wortel, de schijfjes komkommer en de plakjes hardgekookt ei. Voeg de stukjes krab en de grijze garnalen toe en kruid rijkelijk met peper en zout. Geef de citroen erbij.
Tip
Serveer met knapperige groenten: kerstomaatjes, bloemkool, wortel, komkommer,...
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?