use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Scampi's met knoflook
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Scampi's met knoflook

Scampi's met knoflook

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • bloem
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 1 bosje koriander
  • 16 grote diepvriesscampis
  • zout
  • 1 teentje knoflook
  • 0.5 kopje citroensap

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Laat de scampi's ontdooien en pel ze .
  2. Dep de scampi's droog, wentel ze in wat bloem en bak ze 2 minuten in een pan met de Solo Vloeibaar .
  3. Haal de scampi's uit de pan en giet de Solo Vloeibaar weg.
  4. Hak de koriander en knoflook fijn, en doe deze in de pan met het citroensap en wat zout.
  5. Haal de pan meteen van het vuur en giet het mengsel over de scampi's.
  6. Dien onmiddellijk op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.