use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Toast met garnalen

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd5 min
  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Toast met garnalen
  • 200 gr Noordzeegarnalen
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 0.5 rode ajuin fijngesneden
  • 1 hardgekookt ei gepeld en fijngehakt
  • zout en peper
  • 4 sneden toastbrood
  • Solo Vloeibaar
  • verse dille
  1. Meng de garnalen met de mayonaise, de rode ajuinen en het ei en breng op smaak met zout en peper.
  2. Bak de sneden brood in wat Solo Vloeibaar goudgeel en krokant.
  3. Leg het garnalenmengsel op de warme toasts en werk af met de dille.
  4. Serveer warm.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.