Sushi van komkommer en verse zalm

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de zalmcarpaccio in plakjes van ongeveer 2 cm breed en 5 cm lang.
  2. Snij ook de komkommer in dezelfde grootte als de zalm.
  3. Het is belangrijk dat je de komkommer zeer dun schilt met een dunschiller.
  4. Leg zalm op de komkommer.
  5. Bestrijk het geheel met wasabi en breng op smaak met peper en zout.
  6. Rol op en snijd dan in twee gelijke delen.
  7. Verdeel wat scheutjes in een aperitieflepeltje en serveer.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Solo op 17 januari 2012 om 17u53

De scheuten zijn die van rode kool. Wasabi is een soort japanse mosterd, te koop in de afdeling oosterse keuken van de meeste supermarkten. Succes, joske35!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?