use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Tijgergarnalen met een limoendressing
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Tijgergarnalen met een limoendressing

Tijgergarnalen met een limoendressing

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 3 limoenen
  • 2 eetlepels Calvé mayonaise met eieren
  • 2 eetlepels vloeibare honing
  • 1 groene chilipeper
  • 15 g verse koriander
  • 600 g tijgergarnalen met schaal
  • 2 eetlepels Solo vloeibaar

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Boen de limoenen schoon. Rasp de groene schil van 2 limoenen dun af en pers de vruchten uit. Snijd de derde limoen in 4 partjes. Verwijder de zaadjes uit het pepertje en hak het vruchtvlees fijn. Hak de koriander fijn.
  2. Meng de mayonaise met de honing, de limoenrasp, het sap, de gehakte peper, de koriander en peper naar smaak.
  3. Bestrijk de garnalen met de Solo en rooster ze op het rooster boven een gloeiende barbecue of in een hete grillpan in 2 minuten per kant roze en net gaar. Schep ze door de dressing en serveer met de limoenpartjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.