barbecue
Tijgergarnalen met een limoendressing
Geef score
Kooktijd20 min
Porties

- 3 limoenen
- 2 eetlepels Calvé mayonaise met eieren
- 2 eetlepels vloeibare honing
- 1 groene chilipeper
- 15 g verse koriander
- 600 g tijgergarnalen met schaal
- 2 eetlepels Solo vloeibaar
- Boen de limoenen schoon. Rasp de groene schil van 2 limoenen dun af en pers de vruchten uit. Snijd de derde limoen in 4 partjes. Verwijder de zaadjes uit het pepertje en hak het vruchtvlees fijn. Hak de koriander fijn.
- Meng de mayonaise met de honing, de limoenrasp, het sap, de gehakte peper, de koriander en peper naar smaak.
- Bestrijk de garnalen met de Solo en rooster ze op het rooster boven een gloeiende barbecue of in een hete grillpan in 2 minuten per kant roze en net gaar. Schep ze door de dressing en serveer met de limoenpartjes.
