Suikerbrood met rabarbercompote en feta

2 (2)
15 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de feta in kleine blokjes. Maak de rabarber schoon en snij in repen.
  2. Bak de sneden suikerbrood in een pan met Solo, zodat de suiker van het brood licht karameliseert.
  3. Stoof de rabarber zo’n 3 minuten zachtjes in 3 eetlepels Solo, samen met de kristalsuiker. Stoof zeker niet te lang: anders wordt de rabarber te plat.
  4. Meng met enkele blaadjes tijm.
  5. Garneer de rabarber op de sneden suikerbrood en besprenkel met de fetablokjes. Laat de toast nog enkele minuten bruinen onder de grill.

Tip

Tips van Jeroen

Liever iets zachters dan rabarber? Kies appel.

Probeer ook eens een zachtere kaas, zoals reblochon.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?