use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Suikerbrood met rabarbercompote en feta
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Suikerbrood met rabarbercompote en feta

Suikerbrood met rabarbercompote en feta

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 2 plakjes feta
  • 4 stengels rabarber
  • 4 sneden suikerbrood
  • Solo Vloeibaar
  • 4 el kristalsuiker
  • enkele takjes verse tijm

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snijd de feta in kleine blokjes. Maak de rabarber schoon en snij in repen.
  2. Bak de sneden suikerbrood in een pan met Solo, zodat de suiker van het brood licht karameliseert.
  3. Stoof de rabarber zo’n 3 minuten zachtjes in 3 eetlepels Solo, samen met de kristalsuiker. Stoof zeker niet te lang: anders wordt de rabarber te plat.
  4. Meng met enkele blaadjes tijm.
  5. Garneer de rabarber op de sneden suikerbrood en besprenkel met de fetablokjes. Laat de toast nog enkele minuten bruinen onder de grill.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.