buffet
Effi Licht en Fris Komkommer-Dille met fijne kruiden op geroosterd boerenbrood
Bieslook is een redelijk bekend kruid. Het is familie van de ui.
De groene stengels van de bieslook worden met een schaar fijngeknipt voor rauwe verwerking in salades, soepen en sauzen.
Wij gebruikten het op deze heerlijke stukjes boerenbrood...
Bieslook is een redelijk bekend kruid. Het is familie van de ui.
De groene stengels van de bieslook worden met een schaar fijngeknipt voor rauwe verwerking in salades, soepen en sauzen.
Wij gebruikten het op deze heerlijke stukjes boerenbrood...
Geef score
Porties

- 1 half busseltje bieslook (of half potje verse bieslook)
- 1 eetlepel tijm
- 1 teentje look
- 150 g Effi Licht & Fris Komkommer-Dille
- peper en zout
- 1 theelepel Bertolli olijfolie
- 1 scheutje wijnazijn
- 4 sneetjes boerenbrood
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Was en droog de bieslook en hak ze fijn. Hou 2 eetlepels bieslook apart.
- Schil het lookteentje en hak het fijn. Meng bieslook, tijm en look met Effi Licht & Fris Komkommer-Dille. Breng op smaak met peper
- en zout. Voeg er de olijfolie en wijnazijn aan
- toe en roer goed.
- Rooster de sneetjes boerenbrood gedurende
- 2 minuten in de oven. Besmeer met Effi. Werk
- af met de resterende snippertjes bieslook.
