Sint-jakobsschelpen in een jasje van spek

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij het vet van het spek en snij de plakjes in de lengte doormidden.
  2. Wikkel het spek rond de zijkant van elke sint-jakobsnoot. Zet vast met een kleine houten prikker en kruid met zwarte peper.
  3. Verhit de Solo in een koekenpan.
  4. Bak de noten op het spek, rondom, maximaal 4 minuten op hoog vuur.
  5. Serveer met partjes citroen. Gebruik de bieslooksprietjes als garnering.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door ledo op 05 november 2010 om 22u35

een bijzonder aperitiefhapje !! prachtige start !

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?