Recept 45**** (15 stemmen)

Sint-jakobsschelpen in een jasje van spek

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Visgerechten

tijd
20 min
prijs
Hoge kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snij het vet van het spek en snij de plakjes in de lengte doormidden.
  2. Wikkel het spek rond de zijkant van elke sint-jakobsnoot. Zet vast met een kleine houten prikker en kruid met zwarte peper.
  3. Verhit de Solo in een koekenpan.
  4. Bak de noten op het spek, rondom, maximaal 4 minuten op hoog vuur.
  5. Serveer met partjes citroen. Gebruik de bieslooksprietjes als garnering.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door ledo op 05 november 2010 om 21u35

een bijzonder aperitiefhapje !! prachtige start !

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie