Sherry-haring met knäckebröd

Ingrediënten voor 6 personen

  • 6 maatjes, gefileerd en schoongemaakt
  • 2 eetlepels azijn
  • 2 eetlepels Bertolli
  • 50 g suiker
  • 2 dl tomatensap
  • 0.3 dl droge sherry
  • witte peper
  • 3 eetlepels dille
  • 1 rode ui, gesnipperd
  • 3 eetlepels pickles
  • knäckebröd

Bereidingswijze

  1. Snij de maatjes in stukjes van 3 cm. Meng de azijn, olie, suiker, tomatensap en sherry. Kruid met peper.Leg de maatjes in een glazen bokaal en giet de marinade over de vis. Leg de dille er bovenop.
  2. Dek de bokaal af en zet de maatjes een nacht in de koelkast.
  3. Meng de ui en de pickles met de gemarineerde maatjes.

Tip

Dien de vis op met het knäckebröd, gekookte aardappelen en belegen kaas.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?