use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Carpaccio van zalm met tuinkruidendressing

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd30 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Carpaccio van zalm met tuinkruidendressing
  • 400 g verse zalm, zonder vel en graten
  • 2 dl olijfolie
  • 1 limoen
  • 1 blokje Knorr Finesse Bouillon Tuinkruiden
  • gemengde sla voor 4 personen
  1. Snij de zalm in plakjes van gelijke dikte. Pers de limoen uit en voeg de olijfolie erbij. Mix het bouillonblokje fijn in de vinaigrette. Leg de zalmplakjes op een koud bord, strijk er dressing over en kruid eventueel bij met peper en grof zout. Maak de sla aan met de resterende vinaigrette en schik langs de zalm.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.