use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Pana cotta van bloemkool, truffelolie en osciètra kaviaar
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Pana cotta van bloemkool, truffelolie en osciètra kaviaar

Pana cotta van bloemkool, truffelolie en osciètra kaviaar

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    35 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 bloemkool
  • 0,5 l light room
  • 2 blaadjes gelatine
  • truffelolie
  • osciètra kaviaar naar believen
  • peper
  • zout
  • nootmuskaat

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kook de bloemkoolook gaar en giet af.
  2. Week ondertussen de gelatine in koud water.
  3. Voeg de light room bij de bloemkool en kook voor de helft in.
  4. Neem van het vuur en pureer. Giet door een fijne zeef. Kruid af met peper, zout, nootmuskaat en truffelolie.
  5. Voeg de geweekte gelatine toe bij een tot lauw afgekoelde bereiding.
  6. Stort die bereiding in een diep bord en laat opstijven in de frigo.
  7. Werk af naar believen met de kaviaar.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.