Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Pana cotta van bloemkool, truffelolie en osciètra kaviaar

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd10 min
  • Voorbereiding35 min
  • Porties4 porties
duur
voorgerecht
overig europees
vis
recipe image Pana cotta van bloemkool, truffelolie en osciètra kaviaar
  • 1 bloemkool
  • 0,5 l light room
  • 2 blaadjes gelatine
  • truffelolie
  • osciètra kaviaar naar believen
  • peper
  • zout
  • nootmuskaat
  1. Kook de bloemkoolook gaar en giet af.
  2. Week ondertussen de gelatine in koud water.
  3. Voeg de light room bij de bloemkool en kook voor de helft in.
  4. Neem van het vuur en pureer. Giet door een fijne zeef. Kruid af met peper, zout, nootmuskaat en truffelolie.
  5. Voeg de geweekte gelatine toe bij een tot lauw afgekoelde bereiding.
  6. Stort die bereiding in een diep bord en laat opstijven in de frigo.
  7. Werk af naar believen met de kaviaar.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.