Recept 05 (0 stemmen)

Runderbouillon met doperwten en chili

Dit is een recept van

tijd
65 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snij het rundvlees in kleine blokjes.
  2. Snij de uien eveneens in blokjes.
  3. Verhit de Solo in een pan en voeg het rundvlees toe. Laat het vlees op een hoog vuur dichtschroeien. Voeg de uien, de fijngesneden knoflook en de in de lengte doorgesneden chili toe en zet het vuur lager.
  4. Voeg 1 l water en het bouillonblokje toe en laat een half uur koken.
  5. Voeg vervolgens de erwten en vermicelli toe en laat nog een 15-tal minuten koken.
  6. Breng op smaak met zout, peper en wat sojasaus.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door cisseduts op 28 september 2010 om 12u56

dit ga ik uit proberen

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie