Recept 05 (0 stemmen)

Reuzengarnalen en inktvisjes ‘cuits à la minute', kokosbonen en raketsla

Dit is een recept van

tijd
55 min
prijs
Hoge kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Laat de kokosbonen 1 nacht weken.
  2. Kook ze nadien gaar in eigen nat.
  3. Giet de bonen af en zet ze opzij.
  4. Pel de tomaten en snij ze in blokjes.
  5. Pel de garnalen en maak de pijlinktvissen schoon.
  6. Bak ze afzonderlijk kort in hete Solo met een fijngesneden teentje knoflook.
  7. Warm de kokosbonen terug op in de groentebouillon.
  8. Voeg op het laatst de blokjes tomaat, de fijngesneden sjalot toe en breng het geheel op smaak met een beetje citroensap, de fijngesneden peterselie en peper en zout.
  9. Schik alles op het bord met de raketsla.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?