use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Orecchiette met broccoli en schelpjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Orecchiette met broccoli en schelpjes
  • 350 g orecchiette of een andere soort korte pasta
  • 1 blokje Knorr Finesse Pasta & Rijst
  • 1 broccoli
  • 1 kg schelpen (alternatief: mosselen)
  • 2 stevige tomaten
  • 2 sjalotten
  • 1 bosje peterselie
  • 1 dl witte wijn
  • 3 soeplepels Solo Vloeibaar
  • peper en zout
  1. Verdeel de broccoli in roosjes en snij de tomaat in stukjes.Hak de peterselie en sjalotjes fijn. Breng voldoende water aan de kook met een bouillonblokje Knorr Finesse Pasta & Rijst, en kook er de pasta en broccoli in tot beide bijtgaar zijn.
  2. Spoel de schelpen, gooi ze samen met de witte wijn in een pan, zet het deksel op de pan en verhit tot de schelpjes opengaan. Haal de vruchten uit de schelpen en zeef het vocht uit de pan.
  3. Sauteer de sjalotten in een pan in de Solo margarine.
  4. Voeg er de afgegoten pasta en broccoli, tomaten en peterselie aan toe en warm nog eens 2 minuten goed door. Giet het gezeefde kookvocht over dit alles en kruid af met zout en peper.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.