Reuzengarnalen en inktvisjes ‘cuits à la minute', kokosbonen en raketsla
Geef score
Kooktijd30 min
Voorbereiding
Porties

- 2 eetlepels Solo
- zout en peper
- 2 dl groentebouillon
- 200 g kokosbonen
- 0.5 bussel fijngesneden platte peterselie
- 2 tomaten
- 16 reuzengarnalen
- 300 g pijlinktvis
- 1 sjalot
- 0.5 citroen
- 1 teentje look
- 2 raketsla (busseltjes
- Laat de kokosbonen 1 nacht weken.
- Kook ze nadien gaar in eigen nat.
- Giet de bonen af en zet ze opzij.
- Pel de tomaten en snij ze in blokjes.
- Pel de garnalen en maak de pijlinktvissen schoon.
- Bak ze afzonderlijk kort in hete Solo met een fijngesneden teentje knoflook.
- Warm de kokosbonen terug op in de groentebouillon.
- Voeg op het laatst de blokjes tomaat, de fijngesneden sjalot toe en breng het geheel op smaak met een beetje citroensap, de fijngesneden peterselie en peper en zout.
- Schik alles op het bord met de raketsla.
