use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Reuzengarnalen en inktvisjes ‘cuits à la minute', kokosbonen en raketsla
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Reuzengarnalen en inktvisjes ‘cuits à la minute', kokosbonen en raketsla

Reuzengarnalen en inktvisjes ‘cuits à la minute', kokosbonen en raketsla

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    25 min
  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 2 eetlepels Solo
  • zout en peper
  • 2 dl groentebouillon
  • 200 g kokosbonen
  • 0.5 bussel fijngesneden platte peterselie
  • 2 tomaten
  • 16 reuzengarnalen
  • 300 g pijlinktvis
  • 1 sjalot
  • 0.5 citroen
  • 1 teentje look
  • 2 raketsla (busseltjes

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Laat de kokosbonen 1 nacht weken.
  2. Kook ze nadien gaar in eigen nat.
  3. Giet de bonen af en zet ze opzij.
  4. Pel de tomaten en snij ze in blokjes.
  5. Pel de garnalen en maak de pijlinktvissen schoon.
  6. Bak ze afzonderlijk kort in hete Solo met een fijngesneden teentje knoflook.
  7. Warm de kokosbonen terug op in de groentebouillon.
  8. Voeg op het laatst de blokjes tomaat, de fijngesneden sjalot toe en breng het geheel op smaak met een beetje citroensap, de fijngesneden peterselie en peper en zout.
  9. Schik alles op het bord met de raketsla.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.