hoofdgerecht
Nage van zeeduivel met kleine groenten en saffraanjus met curry
Geef score
Kooktijd15 min
Porties

- 600 g zeeduivel
- 1 Iglo Stoomzakje Groentemix Bloemkool-Wortelen
- 500 ml water
- 1 bouillonblokje Knorr Finesse Groenten
- 1 koffielepel currypasta
- 8 blaadjes lavas of maggikruid
- 400 g noedels
- Bereid het stoomzakje met de groentemix volgens de instructies op de verpakking. Bereid de bouillon door 500ml water met 1 bouillonblokje Knorr Finesse Groenten aan de kook te brengen. Voeg ook de saffraan en currypasta toe. Leg de vis in de bouillon en laat het op een laag vuurtje 10 minuten garen (niet koken !).
- Voeg de groenten uit het stoomzakje bij de bouillon en laat nog enkele minuten trekken. Verdeel de vis en de groenten over vier borden en strooi fijngehakte lavas over het gerecht. Serveer met noedels.
