use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Carpaccio van zwaardvis met oesters en passievrucht
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Carpaccio van zwaardvis met oesters en passievrucht

Carpaccio van zwaardvis met oesters en passievrucht

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 oesters
  • 1 passievrucht
  • 2 el sojaolie
  • 120 g zwaardvisfilets
  • grof zeezout
  • peper
  • 4 blaadjes koriander

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Maak de oesters open, zeef het vocht en haal de oesters er voorzichtig uit. Hak de oesters in grove stukken.
  2. Meng de jus van de oesters met de passievruchtpulp en de sojaolie.
  3. Snijde vis in stukjes en wrijf ze in met grof zout, peper en de oestervinaigrette.
  4. Leg op elk bord een blaadje koriander en vul de schelpen met de oesterstukjes en de gemarineerde zwaardvis.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.