Recept 55***** (2 stemmen)

Oosterse carpaccio

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Carpaccio recept met klassieke twist

tijd
60 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Vries het rundvlees 20 minuten in om het wat te verstevigen, snijd er dan heel dunne plakjes van. Of vraag aan je slager om dit voor jou te doen als je zelf geen snijmachine hebt.
  2. Kook de mini-maïskolfjes beetgaar in kokend gezouten water en verfris ze in ijskoud water.
  3. Snijd de mini-maïs in schijfjes. Snipper de lente-uitjes fijn.
  4. Meng de sojasaus met het limoensap en de twee soorten olie.
  5. Schik de plakjes rundvlees over 4 borden, bestrijk ze met de marinade, bestrooi met de sesamzaadjes, lente-uitjes, maïsplakjes en schik er ten slotte nog enkele blaadjes verse koriander op. Werk af met enkele flinke draaien van de pepermolen naar wens.

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door hildeDP op 27 mei 2014 om 09u08

Carpaccio, mijn favoriet!!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie