Linguini met champignons en scampi’s

Deze linguini met champignons en scampi's is een lekker makkelijke pasta voor als je weinig tijd hebt. Smaakt heerlijk en vraagt weinig werk!

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de linguini al dente in gezouten water.
  2. Bak de in plakjes gesneden champignons in een heel hete pan met Solo Vloeibaar Light en het geperste lookteentje. Kruid met peper en zout en bestrooi met peterselieblaadjes.
  3. Wentel de scampi’s in Solo Vloeibaar Light en verhit een pan. Doe de scampi’s in de pan wanneer die rookt en bak ze aan beide kanten mooi bruin.
  4. Doe de uitgelekte linguini bij de champignons.
  5. Verdeel de linguini en de scampi's over de borden en
  6. besprenkel met notenolie.

Tip

Wil je restjes van meerdere soorten pasta gebruiken voor je linguini met champignons en scampi's? Kook ze dan niet samen in één pot: de kooktijd kan verschillen.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 17 oktober 2012 om 19u50

Dank je wel voor de tip! Is zeker ook een mogelijkheid.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?