Linguini met champignons en scampi’s

8 (8)
20 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de linguini al dente in gezouten water.
  2. Bak de in plakjes gesneden champignons in een heel hete pan met Solo Vloeibaar Light en het geperste lookteentje. Kruid met peper en zout en bestrooi met peterselieblaadjes.
  3. Wentel de scampi’s in Solo Vloeibaar Light en verhit een pan. Doe de scampi’s in de pan wanneer die rookt en bak ze aan beide kanten mooi bruin.
  4. Doe de uitgelekte linguini bij de champignons.
  5. Verdeel de linguini en de scampi's over de borden en
  6. besprenkel met notenolie.

Tip

Notenolie bewaart niet lang. Koop dus kleine hoeveelheden.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 17 oktober 2012 om 19u50

Dank je wel voor de tip! Is zeker ook een mogelijkheid.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?