use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Zwarte tagliatelle met calamaris
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Zwarte tagliatelle met calamaris

Zwarte tagliatelle met calamaris

van Gaëtan Colin

van Gaëtan Colin

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 180 g schoongemaakte kleine calamarissen
  • 20 g Solo Vloeibaar
  • 5 eetlepels bladpeterselie
  • 4 eetlepels dille
  • 3 eetlepels koriander
  • 20 cl fijne olijfolie
  • peper en zout
  • 240 g zwarte tagliatelle
  • 1 teentje look

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Voor de pesto: mix de kruiden met de olijfolie en kruid naar smaak.
  2. Kook de tagliatelle 8 minuten in gezouten kokend water en laat afkoelen.
  3. Bak de in plakjes gesneden calamaris in 10 g Solo Vloeibaar. Voeg het geperste knoflookteentje toe en kruid met peper en zout.
  4. Verwarm de tagliatelle in 10 g Solo Vloeibaar en voeg de calamarissen en de kruidenpesto toe.
  5. Bestrooi eventueel met parmezaan en dien op.
Versier met enkele blaadjesverse kruiden voor een mooie afwerking.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.