use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Kabeljauwhaasje op een bedje van pestopasta
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kabeljauwhaasje op een bedje van pestopasta

Kabeljauwhaasje op een bedje van pestopasta

Pijnboompitten kunnen voor veel dingen worden gebruikt, zoals hier in onze pesto. Ze gaan goed samen met vlees en visschotels, met salades en met vet ingemaakt vlees.

Pijnboompitten kunnen voor veel dingen worden gebruikt, zoals hier in onze pesto. Ze gaan goed samen met vlees en visschotels, met salades en met vet ingemaakt vlees.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 200 g tagliatelle
  • olijfolie
  • 1 Knorr Bouillonketeltje Kip
  • 50 g Solo Vloeibaar
  • peper en zout
  • peterselie
  • 10 sprietjes bieslook
  • 25 g parmezaan
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 6 lente-uitjes
  • 4 teentjes look
  • 450 g kabeljauwhaasje
  • 25 g pijnboompitten
  • verse basilicumblaadjes

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kook de pasta gaar in ruim kokend water met het Knorr Bouillonketeltje Kip.
  2. Smelt de Solo in een pan, fruit de fijngesneden lente-uitjes en 2 fijngesnipperde lookteentjes en hou apart.
  3. Giet in dezelfde pan een scheutje olijfollie en bak de kabeljauw (gekruid met peper en zout) daarin goudbruin.
  4. Maak intussen de groene pesto: basilicum, parmezaan, pijnboompitten, twee lookteentjes, bieslook, kappertjes, peper en zout pureren met de mixer en binden met olijfolie
  5. De pasta afgieten en door de pesto mengen.
  6. Op een bord schik je eerst de pasta met pesto en daarbovenop kabeljauwhaasje. Werk af met de gestoofde look met lente-uitjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.