use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Linguini met champignons en scampi’s
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Linguini met champignons en scampi’s

Linguini met champignons en scampi’s

Deze linguini met champignons en scampi's is een lekker makkelijke pasta voor als je weinig tijd hebt. Smaakt heerlijk en vraagt weinig werk!

van Gaëtan Colin

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 200 g scampi’s
  • 15 cl Solo Vloeibaar
  • 300 g linguini
  • gezouten water
  • 150 g champignons
  • 1 teentje knoflook
  • peper en zout
  • 2 handjes ontsteelde bladpeterselie
  • 4 cl notenolie

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kook de linguini al dente in gezouten water.
  2. Bak de in plakjes gesneden champignons in een heel hete pan met Solo Vloeibaar Light en het geperste lookteentje. Kruid met peper en zout en bestrooi met peterselieblaadjes.
  3. Wentel de scampi’s in Solo Vloeibaar Light en verhit een pan. Doe de scampi’s in de pan wanneer die rookt en bak ze aan beide kanten mooi bruin.
  4. Doe de uitgelekte linguini bij de champignons.
  5. Verdeel de linguini en de scampi's over de borden en
  6. besprenkel met notenolie.
Wil je restjes van meerdere soorten pasta gebruiken voor je linguini met champignons en scampi's? Kook ze dan niet samen in één pot: de kooktijd kan verschillen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.