use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Tagliatelle met gamba’s à la plancha

van Jeroen De Pauw

Van deze tagliatelle met gamba's is iedereen onder de indruk: de venkel en het sinaasappelsap geven de pasta een verrassende smaak.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd45 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Tagliatelle met gamba’s à la plancha
  • 1 pak gamba’s maat 13/15
  • Solo Vloeibaar
  • 10 cl light room
  • 2 venkelknollen
  • 4 uien
  • 1 teentje look
  • 2 bussels pijpajuin
  • sap van 2 sinaasappels
  • 2 doosjes kerstomaten
  • 400 g tagliatelle
  • grappa
  • 2 bussels verse dille
  • olijfolie
  1. Ontdooi de gamba’s en chartreer ze (verwijder de pel en het darmkanaal).
  2. Snij de venkel, uien, look en pijpajuinen zeer fijn en bak ze aan in de pan met wat Solo Vloeibaar.
  3. Blus met het sinaasappelsap en voeg op het einde wat kerstomaten toe.
  4. Kook de tagliatelle beetgaar.
  5. Bak de gamba’s in de pan in wat Solo Vloeibaar Light. Zet de dampkap uit en flambeer met de grappa.
  6. Voeg er de light room aan toe en kruid goed af met peper en zout.
  7. Meng de gebakken groenten met de pasta en de gamba’s. Voeg er de fijngehakte dille aan toe.
  8. Werk af met een takje dille en een beetje olijfolie.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.