Recept 55***** (3 stemmen)

Langoustines met bladspinazie, morieltjes en gepocheerd ei

Dit is een recept van

tijd
15 min
prijs
Hoge kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Spoel de morieltjes in lauw water, droog de paddestoelen en bak ze in Solo.
  2. Pocheer ondertussen de eieren.
  3. Neem de morieltjes uit de pan en bak de gepelde langoustinestaartjes kort in hetzelfde braadvocht.
  4. Schik de langoustines, morieltjes en de spinazie in vier borden.
  5. Deglaceer de braadpan met de truffeljus en bouillon. Laat even flink koken en begiet de gerechten met het vocht.
  6. Leg in ieder bord een gepocheerd ei en strooi er zeezout en peper op.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie