use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Langoustines met bladspinazie, morieltjes en gepocheerd ei
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Langoustines met bladspinazie, morieltjes en gepocheerd ei

Langoustines met bladspinazie, morieltjes en gepocheerd ei

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 0.5 dl truffelsap
  • 0.5 dl gevogeltebouillon
  • 4 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 16 verse langoustines
  • 350 g bladspinazie met room
  • 200 g morieltjes
  • 4 eieren
  • peper en zeezout

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Spoel de morieltjes in lauw water, droog de paddestoelen en bak ze in Solo.
  2. Pocheer ondertussen de eieren.
  3. Neem de morieltjes uit de pan en bak de gepelde langoustinestaartjes kort in hetzelfde braadvocht.
  4. Schik de langoustines, morieltjes en de spinazie in vier borden.
  5. Deglaceer de braadpan met de truffeljus en bouillon. Laat even flink koken en begiet de gerechten met het vocht.
  6. Leg in ieder bord een gepocheerd ei en strooi er zeezout en peper op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.