use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Curry van garnalen op Indische wijze
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Curry van garnalen op Indische wijze

Curry van garnalen op Indische wijze

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 40 g Solo
  • 2 eetlepels Indische kruidenmengeling
  • 1 bosje koriander
  • fijngestampte cashewnoten
  • 50 g yoghurt
  • 600 g reuzengarnalen
  • 2 teentjes look
  • 1 ui
  • 2 eetlepels citroensap
  • 500 g gepelde en ontpitte tomaten

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Pel de garnalen maar behoud de staart en fruit ze met de helft look en de helft van de Solo. Zet opzij.
  2. Laat de rest van de Solo smelten in een wok, fruit hierin de ui en de resterende look.
  3. Voeg hieraan de kruiden toe en laat 2 minuten fruiten.
  4. Voeg de tomaten toe samen met het citroensap en 10 cl water. Dek af en laat 10 minuten op een zacht vuurtje sudderen.
  5. Doe de garnalen bij de bereiding en laat op het vuur staan tot de garnalen warm zijn.
  6. Voeg op het einde de kwark of yoghurt toe om de saus te verdikken, tenslotte ook enkele blaadjes gehakte koriander.
  7. Presenteer met fijngestampte cashewnoten en blaadjes koriander.
Dien op met madrasrijst.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.