use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Rijstrolletjes met chilidip
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Rijstrolletjes met chilidip

Rijstrolletjes met chilidip

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 3 el Sweet Chili Saus
  • 2 el rijstazijn
  • 1 el vissaus
  • 100 g mihoen
  • 8 kleine rijstvelletjes (ca. 12 cm doorsnede)
  • 8 takjes koriander
  • 2 lenteuitjes
  • 8 crabsticks

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Meng de Sweet Chili saus met de rijstazijn en de vissaus. Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking en spoel de noedels tot ze koud zijn.
  2. Week de rijstvellen in 5 à 10 minuten in koud water, ze zijn goed als ze zacht en soepel aanvoelen. Leg ze op een schone handdoek.
  3. Hak de lenteuitjes de mihoen en de helft van de korianderblaadjes fijn en meng er 1 eetlepel van de Sweet Chili dipsaus doorheen.
  4. Leg op ieder rijstvel in de lengte de achtergehouden blaadjes koriander met de mooie kant naar beneden. Spreid hier wat van het mihoenmengsel over uit, zodat aan de boven- en onderkant ca. 3 cm rijstvel vrijblijft en aan de twee zijkanten ca. 1,5 cm.
  5. Leg op ieder rijstvel een crabstick. Klap de korte kanten naar binnen en rol het velletje op. Serveer ze op een schaal en geef de dipsaus er apart bij.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.