Griet in bladerdeeg met spinazie

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij het bladerdeeg in de vorm van visjes.
  2. Doreer ze met eigeel en bestrooi ze met maanzaad. Bak dit 10 minuten in de oven op 200 °C.
  3. Stoof de spinazie in zijn eigen vocht. Laat schrikken onder koud water en hak grof.
  4. Breng op smaak met peper, zout, Solo , Solo Crèmefine Cuisine en nootmuskaat.
  5. Kruid de grietfilets.
  6. Leg ze in een vuurvaste schotel, giet er een streepje Solo vloiebaar over en dek af met aluminiumfolie.
  7. Bak de grietfilets 10 minuten op 180 °C.
  8. Snij de bladerdeegjes horizontaal doormidden en vul op met de spinazie en de vis.
  9. Plaats het hoedje erop.
  10. Leg het gebakje op een bord.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Solo op 27 augustus 2010 om 13u37

Uiteraard kan je de vis in de pan bakken en de saus die je op de foto ziet is de Solo Delifine die je bij de spinazie doet. Smakelijk!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?